Programma DRU Industriepark (4)

0
40

Popzaal DRU Industriepark in de ban van metal

Op zaterdag 23 november vindt de derde editie van het mooiste metalfestival van de Achterhoek plaats in de popzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark.

Dit jaar komen de thrash veteranen van Dead Head met een flinke portie herrie naar Ulft om op te treden op het Metal on Metal festival. Ook Distillator en Thrashcan zorgen voor het nodige gitaargeweld en metal ‘n’ roll-band Diggeth zet met een explosieve mix van Metallica, Lynyrd Skynyrd en Black Sabbath de zaal op z’n kop. Metal on Metal wordt afgesloten door melodisch metalcollectief MaYaN, waarbij diepe grunts, heldere vocalen, extreme tempowisselingen en complexe melodieën zorgen voor een verrassend geheel dat je niet wil missen. Anders dan voorgaande edities spelen alle bands dit jaar op één podium. Tussen de optredens door kun je ontspannen in de metalkroeg, waar verschillende dj’s draaien en er eten en drinken verkrijgbaar is.

Informatie
Het festival Metal on Metal vindt plaats op zaterdag 23 november in de popzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. De deuren openen om 14:00 en om 15:00 is het tijd voor de eerste band. Kaarten zijn voor €18,75 verkrijgbaar aan de receptie in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark – Hutteweg 24, Ulft, telefonisch via 0315-200 150 of via de website (www.dru-industriepark.nl).

PAUL HAENEN – HAENEN BRENGT VREUGDE –

Een andere kijk op dezelfde werkelijkheid

Een optimistische voorstelling waarin we niet alleen Haenen zelf beter leren kennen maar ook kunnen genieten van zijn vaak scherpe kijk op actuele gebeurtenissen. Een avond vol humor, ernst en inzicht. Met toch ook wat ruimte voor Margreet Dolman, dominee Gremdaat en dokter Valentijn. De mooie kanten van het leven vieren en niet bij de pakken neerzitten. Altijd weer lichtpuntjes zien, ook als het even tegenzit; dat is de instelling van Haenen, in welke hoedanigheid ook. Een eigenzinnige en vrolijke voorstelling.

Informatie
De voorstelling Haenen brengt vreugde vindt plaats op vrijdag 29 november in de Rabobankzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. Aanvang 20:00 uur. Kaarten zijn voor €24,00 verkrijgbaar aan de receptie in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark – Hutteweg 24, Ulft, telefonisch via 0315-200 150 of via de website (www.dru-industriepark.nl).

JORIS LINSSEN & CARAMBA – RAAK!

Op zaterdag 30 november betreden Joris Linssen en zijn muzikale vrienden van Caramba het podium van de DRU Cultuurfabriek. Al meer dan tien jaar zetten ze elke theaterzaal op de kop met Nederlandse uitvoeringen van Mexicaanse liedjes. Raken en geraakt worden, daar draait alles om. En dat doen deze topmuzikanten vol overgave. Ontroerende levensverhalen worden op een fraaie manier afgewisseld met opzwepende liedjes, prachtige ballades, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang.
Al 20 jaar maken Joris Linssen en Caramba samen muziek. Ze toerden door Mexico, woonden een huwelijksaanzoek bij tijdens een huiskamerconcert en speelden bij graven van overledenen. Steeds een andere setting, maar telkens met één kernwoord: emotie. Zo ook bij RAAK!, een theaterconcert vol interactie, energie en ontroering.

Informatie
De voorstelling RAAK! van Joris Linssen & Caramba vindt plaats op zaterdag 30 november in de Rabobankzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. Aanvang 20:00 uur. Kaarten zijn voor €21,00 verkrijgbaar aan de receptie in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark – Hutteweg 24, Ulft, telefonisch via 0315-200 150 of via de website (www.dru-industriepark.nl).

Infloyd: het beste van Pink Floyd in DRU Poppodium

De muziek van Pink Floyd inspireert al decennia lang generaties van muziekliefhebbers. Pink Floyd zal volgens de nog levende ex-leden nooit meer samen optreden, maar de muziek blijft voortleven en moet vooral gespééld worden. Aldus Infloyd, de Nederlandse Pink Floyd tributeband die in een razend tempo tot de top is gaan behoren.

Infloyd vult poppodia opnieuw met de beste nummers van de Engelse rockband en haar zanger Roger Waters. Op zondag 30 november is het DRU Industriepark aan de beurt. Infloyd tourde de afgelopen zes jaar door Nederland en over de grens. Vaak met sets die uit complete albums bestaan, maar nu is het tijd voor een twee uur lange ‘best of’-set. Een eerbetoon aan de compositie en de sound, maar live zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed: spelend met de materie, emotie en met onbeteugelde energie.

Infloyd (fotograaf Albert Jolen )

Informatie
Het concert van Infloyd vindt plaats op zondag 30 november in de popzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. De deuren openen om 20:00 uur en om 21:00 begint het concert. Kaarten zijn (voorverkoop € 19,50, aan de deur €23,00) verkrijgbaar aan de receptie in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark – Hutteweg 24, Ulft of via telefoonnummer 0315 – 200 150. Ook zijn ze te bestellen via de website www.dru-industriepark.nl.