Programmering Kippenvel compleet

0
529

Met toevoeging van Ellis Sportel is de programmering voor Kippenvel definitief. De 19 jaar oude singer-songwriter uit Ruurlo won afgelopen zaterdag de voorronde en verdiende haar plek als voorprogramma van Michael Prins.

Michael Prins
Michael Prins

Michael Prins
Michael Prins won in 2013 het tv-programma ‘De Beste Singer-songwriter van Nederland’ en versloeg in de finale Maaike Ouboter. Michael is absoluut een van de beste singer-songwriters die Nederland rijk is. Zijn single ‘Close to you’ was direct een succes en ook zijn duet ‘Fear not’ met Carice van Houten bezorgde veel Nederlanders kippenvel.

Ellis Sportel | Suzan & Freek
De avond wordt geopend door Ellis Sportel. Deze 19 jarige popacademie studente uit Ruurlo bezorgde tijdens de voorronde zowel jury als publiek de meeste kippenvel. Na Michael Prins zullen Suzan & Freek de avond afsluiten. Het Zieuwentse duo heeft zich landelijk sterk weten te profileren met wekelijkse covers op social media en optredens door het hele land. “Muziek die iedereen kent, maar dan in een mooi akoestisch jasje. Een waardige afsluiter van de avond”.

Ellis Sportel
Ellis Sportel

Jacobskerk
De Jacobskerk heeft nog nooit eerder artiesten van dit formaat verwelkomd. De gotische kerk heeft een bijzondere akoestiek, waardoor de muziek deze avond extra goed klinkt.  “Muziek die je raakt op de mooiste plek die hiervoor denkbaar is in Winterswijk”, aldus de initiatiefnemers.
Kippenvel
Kaartjes voor Kippenvel zijn online verkrijgbaar voor €24,50 via www.rasoptimisten.nl/tickets. De eerste editie van dit nieuwe singer-songwriter concept vindt plaats op vrijdagavond 27 november. www.rasoptimisten.nl