Puntenregen bij HCW

0
725

Zaterdagavond speelde de HCW D1-Jeugd tegen HV Huissen. Een wedstrijd die niet zonder slag of stoot gewonnen werd. Het ging er vrij agressief aan toe en niet alles door de scheidsrechter gezien werd. In de tweede helft was dat beter en wisten ze de punten te pakken. Eindstand 13-16 in voordeel van HCW.

Zondag was de eerste wedstrijd een uit-wedstrijd van de HCW E1-jeugd tegen AAC 1899 in Arnhem. De teams bleken aardig aan elkaar gewaagd te zijn. Aanvankelijk had het team nog wat moeite met het fysieke spel van de tegenstander. Beide teams kregen veel kansen in de 1e helft. Na de rust kreeg HCW vat op het spel van AAC en voerde het tempo van het eigen spel goed op. Er werd goed samengespeeld, ze speelden steeds meer als een team en speelden met veel energie. Het team heeft een super wedstrijd gespeeld; de groei van het team is duidelijk merkbaar. De eindstand was 7-8 voor HCW.

De andere wedstrijden werden allemaal thuis gespeeld. Met als eerste de HCW D2-jeugd.
De wedstrijd ging heel goed, omdat de bal goed werd rond gespeeld.  Soms werd er even wat minder verdedigd waardoor Huissen kon scoren. Uiteindelijk is er gewonnen met 21-15.

De HCW C-Jeugd meiden volgde daarna met een wedstrijd tegen Blauw-Wit. Eindstand van deze wedstrijd: 8-9

De HCW Heren 1 speelde hun eerste thuis-wedstrijd, en de heren waren er dan ook op gebrand om wel wat te laten zien. Tegen Blauw-Wit moest het een leuke wedstrijd kunnen worden. En dat werd het ook. Beide teams zijn in hun spel aan elkaar gewaagd. Hoewel de stand misschien wat anders te denken zou geven. Variaties in het spel en scores door veel spelers maakten dat het een aantrekkelijke wedstrijd was, met uiteindelijke een ruime overwinning als resultaat.
Eindstand 29-19

HCW Dames 1 speelde hun eerste thuiswedstrijd tegen Groessen DS3. De eerste bal vloog er aan beide kanten snel in, maar de stand bleef daarna ook (te) lang 2-1. De paal en de lat hebben weer flink wat te verduren gehad. Gelukkig kwam daar de omslag en kwam HCW op een mooie voorsprong. Ondanks haastig spel in de laatste minuten bleven de dames scoren en werd de eindstand 16-11.

De HCW Dames 2 speelde als laatste zondag een wedstrijd tegen Blauw-Wit. De eindstand is: 17-14.

hcwEINDSTANDEN:
Huissen HV D1 — HCW D1       13-16
AAC 1899 E2 — HCW E1          7 – 8
HCW D2 — Huissen HV D2       21 – 15
HCW DC1 — Blauw Wit (B) DC1   8 – 9
HCW HS1 — Blauw Wit (B) HS2  29 – 19
HCW DS1 — Groessen DS3       16 – 11
HCW DS2 — Blauw Wit (B) DS1  17 – 14