Rabo On Stage on Tour

0
609

1e voorronde Rabo On Stage on Tour in Theater Hanzehof
Rabo On Stage is hét Open Podium van de Achterhoek. In deze derde editie gaat het Open Podium op tour langs drie theaters. De eerste voorronde met aanstormend regionaal talent is op 23 januari in Theater Hanzehof in Zutphen.
Initiatief
Theater De Storm Winterswijk, Theater Hanzehof Zutphen en Schouwburg Lochem presenteren i.s.m. Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek een groots opgezet Open Podium. Hiermee bieden zij aanstormend jong talent de mogelijkheid om op te treden in een theater en om zijn of haar vakkennis te vergroten in een professionele omgeving. De deelnemers zijn bekend!
Deelnemers
Uit ruim 50 aanmeldingen zijn 18 deelnemers geselecteerd. In drie voorrondes strijden zij om de Rabo Masterclass van een professional in hetzelfde vakgebied én kaarten voor een aantal inspirerende voorstellingen in het theater. De eerste voorronde vindt plaats op zaterdag 23 januari in Theater Hanzehof in Zutphen. Daar mogen zij zich presenteren om kans te maken om een plek in finale.
Voorronde 1 : zaterdag 23 januari 2016
ONCE! Coverband – Winterswijk
Vocal Groep EigenWijs Close Harmony Groep – Lochem
Room for the Third Band – Warnsveld
Sterre Konings Zang met begeleidingsband – Zutphen
Bovenste Knoopje Open Kleinkunstduo – Zutphen
Sharon Dekkers Zang met begeleidingsband – Winterswijk

De voorronde start om 19.30 uur in de Rabobankzaal van Theater Hanzehof. De jury bepaalt welke deelnemers er met hun act door mogen naar de finale. Voor meer informatie en de deelnemers uit de andere voorrondes kunt u terecht op www.onstage-achterhoek.nl
Presentatie en jury
De presentatie van Rabo On Stage is in handen van Arno van der Heyden, actief als cabaretier, chansonnier, presentator, acteur en schrijver. De jury bestaat uit Juul Diteweg (directeur ArtEZ Hogeschool voor de kunsten), Ton Tijdink (redacteur en eindredacteur Achterhoek bij De Gelderlander) / Merel Buiting (Cultuurjournalist De Gelderlander en freelance journalist de Stentor) en Ida Meerdink (Radiopresentatrice RTV Slingeland, zangers in diverse bands en Hoofd Programmering Openluchttheater Eibergen).
Kaarten
Entreebewijzen voor Rabo On Stage zijn te verkrijgen bij het bespreekbureau van Theater Hanzehof, geopend en telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 uur en 14.30 uur via
0575-512013. Via de website www.hanzehof.nl kunt u 24 uur per dag kaarten bestellen.