Santa Run tijdens Winterswijk Wonderland

0
417

Op zondagmiddag 17 december 2017 organiseert Rotary Club Winterswijk voor de tweede keer de Santa Run. Deze vindt plaats tijdens Winterswijk Wonderland. De Santa Run is een liefdadigheidsloop in kerstsfeer, waaraan jong en oud meedoen. De deelnemers rennen een traject van 5 kilometer als Kerstman rond het centrum van Winterswijk. Voor de jeugd tot 15 jaar organiseren we een free runners parcours. Zij gaan onder begeleiding van officiële free run instructeurs van Penta Winterswijk een leuk en uitdagend parcours volbrengen met de kerstmuts op.
Doe mee en geef je op samen met je vrienden of je sportteam
Je kunt met de hele familie, buurt of vriendenclub meedoen aan deze oergezellige en onvergetelijke middag. Ook bedrijven, clubs, teams en schoolklassen zijn van harte welkom om zich in te schrijven. Daag elkaar vooral uit om mee te doen! De start is om 14.00 uur en het inschrijfgeld bedraag € 10,- per persoon voor de Santa Run (inclusief Kerstmanpak) en € 5,- per kind voor het free run parcours (inclusief kerstmuts). De free runner met de meest feestelijke kleding ontvangt ook nog eens een mooie prijs. Voorafgaand is er een gezamenlijke warming-up vanaf 13.45 uur.
Laat je sponsoren voor het goede doel
Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel en je te waarderen voor je inspanning is er de mogelijkheid om je te laten sponsoren door je buren, oom en tante, collega’s, vrienden, opa en oma etc. Gebruik hiervoor het Santa Run 2017 Sponsor Formulier dat je op onze site kunt downloaden. Verzamel zoveel mogelijk sponsoren en zamel direct het geld in dat je hiermee ophaalt. Stop het samen met het ingevulde sponsor formulier in een envelop en neem het mee naar de start, waar je het in een glazen kist kunt deponeren. De Kerstman zal je naam en je bedrag om laten roepen om je te belonen voor je inspanning. De start wordt hiermee een groot feest, waarbij wij middels een live teller direct het totale bedrag laten oplopen. Wij gaan ervoor, ren jij mee?
Het goede doel: ShelterBox
De opbrengst gaat naar ShelterBox (www.shelterbox.nl). ShelterBox is een internationale noodhulporganisatie die noodhulp/noodonderkomen brengt naar mensen die getroffen zijn door natuurrampen of conflicten, waar ook ter wereld. ShelterBox wil de mensen die getroffen zijn weer een (tijdelijk) thuis en aanvullende middelen geven waarmee zij snel hun leven weer kunnen oppakken.

Geef je spoedig op en breng zoveel mogelijk deelnemers en sponsors mee!
Aanmelden doe je op https://winterswijk.rotarysantarun.nl/inschrijven/