Schetsadviesdagen bij Wenninkhof

0
115

Schetsadvies tijdens speciale Tuinadviesdagen

We nodigen iedereen uit om voorbij te komen met hun tuinplannen!

Heb je een tuin en verander- of aanlegplannen? Kom dan op 26 of 27 oktober naar onze Tuinadviesdagen. We helpen je graag op weg met schetsen en adviezen!

We roepen het al jaren: het najaar en de winter zijn de beste seizoenen om een bestaande tuin te renoveren of een compleet nieuwe tuin aan te leggen. De planten, bomen en struiken staan nu in de ruststand en er is dus volop tijd om te bestraten, te bouwen en te planten. Het begint allemaal met een goede basis, zoals de juiste verhoudingen tussen verharding en groen en tussen hoog en laag. Als je hierin de juiste keuzes maakt, je daar je eigen wensen inpast en zorgt dat de zorgtijd van je tuin niet meer wordt dan dat je te besteden hebt, bereik je het juiste tuingevoel.

Om dit voor elkaar te krijgen, heb je natuurlijk een creatief, gedegen plan nodig. Wenninkhof Hoveniers en Groencentrum uit Winterswijk Meddo helpt je hier graag bij en schetst de eerste ideeën voor jouw tuin. Samen met zo’n 40 landelijke andere Appeltern Tuinexperts geeft hij gratis schetsadviezen op 26 en 27 oktober 2019. ‘Voor velen gaan de ogen echt open en blijkt er veel meer mogelijk dan gedacht’ zegt Wenninkhof, ‘wij proberen de tuin zo in te richten, dat niet alleen alle wensen vervuld worden, maar dat je er als gebruiker ook heel gelukkig van wordt’.

Als je in aanmerking wilt komen voor een gratis 1 op 1 schetsadvies, moet je jezelf inschrijven via www.appeltern.nl/tuinadviesdagen. Je moet er wel op tijd bij zijn, want de tuinadviesdagen zijn erg geliefd, zowel bij startende als doorgewinterde tuiniers in het hele land. Neem tijdens je afspraak vooral foto’s en overzicht tekeningen mee van je tuin.

Directeur Ben van Ooijen, tevens oprichter van De Tuinen van Appeltern, zal tijdens deze dagen een gezellige tuinles verzorgen, waarin hij zijn beste tips & trucks deelt om geen fouten te maken bij je verander- of aanlegplannen. Ben wijst iedereen bovendien op allerlei nieuwe ontwikkelingen en leert je veel trucjes en kneepjes van het vak.