Spannende Date

0
146

Op ‘Spannende Date’ in de Bibliotheek

Misdaad, spanning en gevaar; de Spannende Boeken Weken komen er weer aan. Van 1 tot en met 21 juni is er volop aandacht voor spanning en thrillers. In de vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek staan, naast de vele thrillers en detectives, honderden ‘spannende dates’ op u te wachten. Kom snel kijken…..

Je vakantie begint met boeken
Wat is fijner dan lekker te ontspannen met een thriller bij het zwembad of een bloedstollend verhaal op de camping? In alle onze vestigingen vindt u vanaf juni presentaties gevuld met spannende boeken. En natuurlijk mag u deze thrillers, detectives en andere gevaarlijke boeken lenen, zodat uw vakantie spannend ontspannend wordt.

Houdt u van spanning én verrassing? Ga op spannende date met een boek!
Een ‘Spannende Date’ is een gesloten tasje, met daarin een voor u onbekend spannend boek. U leent de tas en thuis komt u tot de ontdekking welk boek u geleend heeft. U zult verrast worden! En…. misschien bent u wel één van de gelukkigen die extra verrast gaat worden. Enkele tasjes bevatten namelijk een bioscoopbon, goed voor een spannende film!

Kans op een jaar lang gratis lenen
In de tas vindt u, naast het boek, een bon. Deze bon, die goed is voor 3 maanden gratis gebruikmaken van de Bibliotheek (zonder verdere verplichting), mag u cadeau doen aan een vriend, buurman, familielid of kennis. De enige voorwaarde om zo’n proefabonnement te kunnen afsluiten is dat de ontvanger van de bon het laatste jaar geen lid is geweest van de Bibliotheek Oost-Achterhoek. Zelf maakt u, als uw kennis zich inschrijft voor een proefabonnement, kans op een jaar lang gratis lenen. Mocht u meerdere mensen willen verrassen met zo’n bon, in onze vestigingen kunt u extra exemplaren komen ophalen.