Stem op ‘Samenrijderspunt’

0
89

Voor een rolstoelfiets hebben we Winterswijk nodig!

Afgelopen voorjaar is in Winterswijk het Samenrijderspunt* gestart. Dit is een uitleenpunt voor aangepaste fietsen. Dankzij het uitleenpunt kunnen mensen die aangewezen zijn op aangepaste fietsen er weer op uit.

Er zijn twee duofietsen, waar meerdere malen per week gebruik van wordt gemaakt. De grote glimlach op het gezicht van de duofietsers laat duidelijk zien hoeveel plezier het fietsen geeft. Verder heeft het Samenrijderspunt een elektrisch ondersteunde driewieler en een gebruikte familiefiets zonder trapondersteuning. De familiefiets wordt opgeknapt door leerlingen van het Gerrit Komrij College; een samenwerking waar het uitleenpunt erg blij mee is.
Naast de bovengenoemde fietsen is er ook behoefte aan een rolstoelfiets. Zo’n fiets kost veel geld. Het Samenrijderspunt is geselecteerd voor de Actie Warm Hart van KRO-NCRV*. Daarmee kan het Samenrijderspunt maar liefst € 10.000 (!) winnen. Met dat geld kan de rolstoelfiets aangeschaft worden.
Om kans te maken op het geld moet het Samenrijderspunt stemmen verzamelen. Daarom vraagt het Samenrijderspunt uw hulp. U hoeft geen lid te zijn of te worden van de KRO-NCRV. Stemmen kan tot en met 30 september met elk uniek e-mailadres op www.kro-ncrv.nl/warmhart/samenrijderspunt-winterswijk/lid-worden. Kies het tabje STEM als u wilt stemmen. Kies het tabje STEM & STEUN als u lid wilt worden. Dat kost € 6 voor een heel jaar en eindigt automatisch na dat jaar. KRO-NCRV doneert voor elk nieuw lid € 10,00

In minder dan vijf minuten helpt u met uw stem het Samenrijderspunt. Zo wordt fietsen met een glimlach mogelijk voor iedereen! Dank u wel voor uw hulp!

* Meer informatie over het Samenrijderspunt vindt u op

www.wijwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt/fietsuitleen/

Over de Actie Warm Hart van de KRO-NCRV kunt u lezen op

www.kro-ncrv.nl/warmhart/samenrijderspunt-winterswijk