Stichting Winterswijk.org

Stichting Winterswijk.org is op 10 februari 2005 opgericht.

Door middel van de stichting kunnen giften en inkomsten doeltreffend worden besteedt; hierbij denken wij aan het op peil houden van computer- en serversystemen, aanschaffen van kleding en apparatuur etc.

Vrijwilligers

De werkzaamheden van Stichting Winterswijk.org worden uitgevoerd door 100% vrijwilligers die zich bezig houden met het onderhouden van de website en / of met het maken van de reportages en verslagen van de evenementen.

Winterswijk.org heeft geen betaalde krachten en draait zonder 1 cent subsidie.

Het bestuur van Stichting Winterswijk.org bestaat uit:
– Heino Wonnink (voorzitter)
–  (secretaris)
–  (Penningmeester)

Berichtgevingen op de website
De evenementen waarover wij verslag doen, worden aangeleverd door de organiserende partij of wij komen zelf langs, maar er verschijnen ook veel berichten van onderwerpen die wij in het dagelijkse Winterswijkse leven tegenkomen.
Grote bronnen van informatie zijn echter ook de Gemeente Winterswijk en de Politie Oost & Noord Gelderland die ons bijna dagelijks voorzien van nieuws.

Inkomsten

Nieuwsberichten en evenementennieuws / agendapunten worden gratis geplaatst, advertenties worden geplaatst op de website tegen bepaalde tarieven, dit zullen de voornaamste inkomsten voor de stichting zijn.

Meer informatie over de oprichting van Stichting Winterswijk.org of over Stichting Winterswijk.org in het algemeen, kunt u verkrijgen door contact op te nemen met Heino Wonnink, 06-53392201 of door een mail te sturen naar bestuur@winterswijk.org

Algemene informatie
Stichting Winterswijk.org
p/a Bargerslat 19
7103 DS Winterswijk
Telefoon                 :       06-53392201 / 06-28451583
E-mail                    :       bestuur@winterswijk.org
KVK                       :       09149011
Belastingnummer    :      NL8141.77.293.B01
IBAN Nr                 :      NL 90 SNSB 0920 5686 96