Strijd tegen geweld

0
118

Het DRU Industriepark zegt NEE tegen geweld tegen vrouwen.

Vanaf 25 november zullen de Rijksmonumenten op het DRU Industriepark 16 dagen oranje kleuren tijdens de deelname aan de strijd tegen geweld tegen vrouwen. Dit als onderdeel van de internationale campagne die UN Women (United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women) voert samen met ministeries, gemeenten, provincies en maatschappelijke organisaties. De campagne start op 25 november: de Dag tegen Geweld tegen Vrouwen. Van die dag tot 10 december wordt 16 dagen lang wereldwijd actie gevoerd, ook in Nederland.

Het DRU Industriepark is een broedplaats voor cultuur en innovatie en heeft als regionaal platform ook een maatschappelijke opdracht. Vanuit deze opdracht vragen alle partners op het DRU Industriepark samen om aandacht voor de internationale campagne Orange the World. Gedurende de campagneperiode zullen de Rijksmonumenten op het park oranje kleuren.

Help mee en laat zien dat ook jij de strijd tegen geweld tegen vrouwen steunt. Hoe je dit kunt doen lees je op: https://www.orangetheworld.nl/