Symfonisch Blaasorkest in DRU

0
112

Symfonisch Blaasorkest Gaanderen brengt herfst naar DRU

Op zondag 13 oktober treedt het Symfonisch Blaasorkest Gaanderen met het concert ‘Herfstkleuren’ op in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. Dit concert is het derde deel uit de reeks ‘Vierjaargetijden Concerten’.

Tijdens het herfstconcert presenteren dirigent Joop Boerstoel en zijn musici de veelkleurigheid van een symfonisch blaasorkest in diverse samenstellingen. Zo spelen de houtblazers ‘Slavonica’ van de Engelse componist Philip Sparke, een stuk gebaseerd op de Slavische dansen van Antonin Dvořák. De koperselectie en het slagwerk brengen ‘Valley of the Pinios’ van Kevin Houben ten gehore en samen speelt het orkest onder meer muziek van de Belgische Bert Appermont, een componist die bekendstaat om zijn sfeervolle composities gebaseerd op legenden, mythen en sprookjes.

Symfonisch Blaasorkest Gaanderen

Informatie
Het concert ‘Herfstkleuren’ van het Symfonisch Blaasorkest Gaanderen vindt plaats op zondag 13 oktober in de Rabobankzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. Kaarten zijn voor € 15,00 (inclusief consumptie) verkrijgbaar aan de receptie in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark – Hutteweg 24, Ulft. Telefonisch via 0315-200 150 of via de website www.dru-industriepark.nl