’t Pluumke’67 week 46

0
138

Jeugd ’t Pluumke’67 wint overtuigend

Het jeugdteam van ’t Pluumke ’67 heeft dit weekend gewonnen van ’t Seepaerd ’s Heerenberg in eigen huis.
Het jeugdteam kon gelijk op drie banen beginnen; Juju Stassen, Sjoerd Krosenbrink en Ruben van Dam gingen als eerst van start in de enkels. Punt voor punt werd er gescoord door ’t Pluumke’67 en ze stonden dan ook al snel met 3-0 voor.
Vervolgens was Jack Rengelink aan de beurt. Jack had het tot nu toe in het seizoen nog moeilijk gehad, maar won dit weekend zijn eerste wedstrijd en hoe! Met 21-4 en 21-1 wist hij zijn enkel te winnen.

Jeugd 1

Vervolgens werden de dubbels gespeeld. Juju en Sjoerd vormden het eerste dubbel, Ruben en Lucas ten Dolle het tweede. Beide wisten hun partij te winnen in twee sets.
Als laatst werden de gemengd dubbels gespeeld. Juju en Lucas speelden het eerste gemengd dubbel en Sjoerd en Jack het tweede.
In de eerste set van Sjoerd en Jack leek het nog even spannend te worden, maar ’t Pluumke’67 bleef sterk spelen en beide partijen werden wederom in twee sets gewonnen.
Na de laatste weken een aantal spannende wedstrijden te hebben gehad met uitslagen van 3-5 en 4-4 hebben ze dit weekend met een 8-0 winst een mooie slag geslagen in de tussenstand.

De overige uitslagen zijn: ’t Pluumke’67 – 1 Veluwe’70 1 5-3, ’t Pluumke’67 2 – ’t Pluumke 3-5, ’t Pluumke’67 3 – Poona 4 3-5 en ’t Pluumke’67 4 – Poona 6 8-0.