The Bluebettes in DRU

0
270

The Bluebettes brengen sixties tot leven in de DRU Cultuurfabriek

Op vrijdag 23 maart brengen The Bluebettes het publiek terug naar de swingende jaren zestig in het theater van de DRU Cultuurfabriek. In hun nieuwste theatershow Back to Mono brengen deze vijf topmuzikanten een sprankelende ode aan vrouwelijke helden en mannelijke toppers uit de ‘swinging sixties’.
Back to Mono is een schitterende en swingende trip down memory lane.
De dames van The Bluebettes lieten zich bij hun keuze van pareltjes uit de jaren zestig slechts leiden door onderbuik, kippenvel en dansdrang. De dames stoften de platencollecties van hun ouders af voor dit muzikale eerbetoon aan helden als The Supremes, Dionne Warwick en Etta James en toppers als The Beatles en The Monkees. Met een flinke dosis energie, muzikaliteit en humor voeren. The Bluebettes de bezoeker terug naar de huiskamer, terug naar de platenspeler, voor een feest der herkenning vol swingende dansnummers, zoete koortjes en scheurende strotten.

8-03-23 The Bluebettes, J. Keep

The Bluebettes bestaan uit:
zang: Arlette Swartjes
gitaar & zang: Geraldine Swartje
toetsen en zang: Esther Groenenberg
basgitaar en zang: Chantal de Haan
drums en zang: Anna Hoekstra
Informatie
Het theaterconcert Back to Mono door The Bluebettes vindt plaats op vrijdag. 23 maart om 20:00 uur in de Rabobankzaal van de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn voor € 19,00 (inclusief garderobe en consumptie) verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via telefoonnummer 0315 – 714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl