Trouw Event DRU Industriepark

0
166
Fotograaf Monique Banning

Trouw Event DRU Industriepark voor aanstaande bruidsparen

Stellen die op zoek zijn naar de perfecte locatie voor hun huwelijksdag kunnen een kijkje nemen op het DRU Industriepark in Ulft. Na een zeer geslaagde eerste editie van het Trouw Event DRU Industriepark wordt op zondag 20 oktober de tweede editie georganiseerd. Aanstaande bruidsparen zijn tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom in en rondom het Portiersgebouw en Ouhrlokaal op het DRU Industriepark in Ulft.

Het Trouw Event DRU Industriepark is de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor een bruiloft. Aanstaande bruidsparen ontmoeten er verschillende leveranciers, kunnen allerlei lekkers proeven, locaties bezichtigen (waaronder officiële industriële trouwlocatie het Ouhrlokaal), workshops volgen en ga zo maar door. Het trouw evenement vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur in en rondom het Portiersgebouw (Hutteweg 24, Ulft) en is gratis toegankelijk.

Bruidsparen die zich vooraf aanmelden maken kans op een romantisch Valentijnsdiner voor twee in grand café Het Schaftlokaal. Stuur vóór zondag 13 oktober een e-mail naar info@dru-industriepark.nl met de volgende gegevens: voor- en achternamen aanstaand bruidspaar, woonplaats, telefoonnummer, verwachte trouwdatum en aantal personen dat naar het trouw event komt.