Uitbreiding Colubris Cleantech

0
123

Achterhoeks bedrijf Colubris Cleantech uit Winterswijk opent nieuwe kantoren in Nederland, Hongarije, Oman en Rusland

Het Winterswijkse bedrijf Colubris Cleantech heeft onlangs nieuwe sales- en servicekantoren geopend in Amersfoort, Budapest, Muscat en Moskou. De organisatie ziet dit als een belangrijke strategische stap om haar leidende positie uit te breiden in de wereld.

Aanhoudende groei
Het hoofdkantoor van Colubris Cleantech is gevestigd in Winterswijk, waar in totaal 90 medewerkers werkzaam zijn in de branche Milieutechniek. Door deze expansie en krachtige bundeling van gespecialiseerde kennis en een gezamenlijke Research & Development voor diverse afvalwaterprocessen en afvalstromen, blijft het bedrijf een voorsprong houden op vooruitstrevende technieken en SMART oplossingen. “De uitbreiding is een belangrijke stap om onze wens te verwezenlijken. Onze leidende positie in de wereld verder uit te breiden en het faciliteren van de aanhoudende groei van onze cleantech business. Daarnaast verwachten we ook personeel aan te trekken vanuit Midden-Nederland. Een belangrijke stap in onze ambitie om landelijk opereren ook te kunnen blijven realiseren ”, aldus oprichter-eigenaar Gertie van den Hurk.

De CEO van Colubris Cleantech, Frank Tillmann, bevestigt dit: ‘’De nieuwe locaties geven ons de mogelijkheid om onze aanwezigheid in de markt van milieutechniek en cleantech te versterken. We groeien hard en met twee vestigingen in Nederland en de buitenlandse kantoren zijn we in staat om ons producten- en dienstenportfolio nog beter toegankelijk te maken voor onze klanten. Op basis van marktbehoefte, hebben we besloten om eerst de uitbreidingen met kantoren in de landen Rusland, Oman en Hongarije te realiseren. Daarbij richten we ons niet alleen op deze landen; we werken tevens met een breed agentennetwerk wereldwijd.”

Colubris Cleantech en haar specialisme

 

 

 

 

Colubris Cleantech, van oorsprong een Winterswijks bedrijf, is een organisatie van specialistische productmerken Redox Water Technology, Ingenieursbureau Schneider, K-Pack Water Technology, Redox Waste Recycling en UCY Waste-Water to Energy met meer dan 35 jaar ervaring in diverse milieutechnieken. Het bedrijf biedt complete industriële afvalwaterzuiveringsinstallaties inclusief waterhergebruik aan, valorisatie van reststromen, afvalscheidingsinstallaties en bioresource oplossingen. Deze, elkaar aanvullende, expertise binnen 1 organisatie zijn uniek in de branche. Alle technologie en oplossingen worden in-house ontwikkeld en geproduceerd.

https://www.colubriscleantech.com/int/