Uitgestelde Koffie

0
145

Opbrengst Open Healingavonden gaat naar ‘uitgestelde koffie’ gastgalerij Ankomm’n

Iedere eerste maandag van de maand organiseren Irene Huiskamp en Linda Brink in samenwerking met Anita Duenk van Gastgalerij Ankomm’n in Winterswijk de Open Healingavond. Tijdens deze avond kan een ieder aanschuiven om een healing te ontvangen van één van de aanwezige healers. Dit alles is kosteloos. Wel staat er een koffiepot op tafel voor een vrije gift. De afgelopen maanden is er een mooi bedrag van €260,28 opgehaald. Dit bedrag is beschikbaar voor de ‘Uitgestelde Koffie’ die te bestellen is bij Ankomm’n.

Wat is ‘Uitgestelde Koffie”?
Het is een simpel systeem waarbij sommige gasten behalve hun eigen koffie ook betalen voor iemand die het minder goed zelf kan betalen. Dit extra bedrag gaat in de pot voor de ‘Uitgestelde Koffie’. Je weet dus niet voor wie je betaalt. Dit ‘uitgestelde koffie’ geld hoeft niet persé voor een koffie te zijn, het mag ook een ander drankje zijn, of een tosti, of in sommige gevallen zelfs (een deel van) een complete maaltijd. Deze traditie is begonnen in Napels (Italië), overgewaaid naar Nedereland en ook gastgalerij Ankomm’n doet hier aan mee.
Door het bedrag beschikbaar te stellen hopen Irene en Linda dat ook diegenen die niet zo goed bij kas zitten eens kunnen genieten bij gastgalerij Ankomm’n.
Maandag 3 september is weer de eerste Open healingavond. We zijn nog op zoek naar een lokaal goed doel voor de vrije gift van dit najaar. Mocht u een suggestie hebben, laat het dan weten op info@aureole.nl.
Zoals je gewend bent kun je 3 september tussen 20.00 tot 21.00 uur een healing ontvangen. De healing duurt ongeveer 10 minuten. De healing vervangt geen reguliere zorg en Irene en Linda stellen in geen enkel geval diagnoses. Het werkt als een fijne en mooie aanvulling van de reguliere geneeskunde. Je mag gerust iedere maand aansluiten! Toegang is vrij, een vrije gift voor het goede doel is welkom.

Gastgalerij Ankomm’n vind je aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. Heb je een vraag? Neem dan contact met Irene Huiskamp, tel. 0624274766.