Uitslagen HCW week 47

0
407

~HCW E-Jeugd~
Zondag speelde de HCW E1-Jeugd de thuiswedstrijd tegen Grol E1.
Aanvankelijk had het team wat moeite met opstarten. Er waren in de eerste helft veel doelkansen aan beide kanten, maar door goed keeperswerk van beide partijen ging HCW de rust in met 4-5. HCW had het geluk niet helemaal aan haar kant. Een aantal kansen eindigden tegen de paal.
In de tweede helft had HCW moeite om door de hechte verdediging van Grol te komen. Ricardo scoorde nog twee mooie doelpunten door verre afstandsschoten. Helaas was Grol effectiever en werd met 7-10 verloren.

~HCW D1-Jeugd~
HCW D1-Jeugd speelde tegen Udi’96 D1. Eindstand 16-11.

~HCW D2-Jeugd~
1e helft liep HCW D2-Jeugd voor op AES 4. Door goed samen te spelen won HCW de 1e helft met 2 doelpunten voor. In de 2e helft kwam AES 4 terug en nam de leiding over en won met 4 doelpunten meer. De eindstand was 10-14.

~HCW C-Meisjes~
De wedstrijd van de HCW C-Meisjes begon stijfjes en kwam op gang toen Femke Schenk het eerste doelpunt maakte. Dat was na ongeveer 5 minuten. We kregen al gauw een tegendoelpunt. De verdediging was erg sterk in de eerste helft en de aanval liep wat moeilijk maar ook dat ging beter verder de wedstrijd in. De eerste helft eindigde in het voordeel HCW (6-5). De 2e helft was op tempo en heel erg spannend. De teams waren van hetzelfde niveau dus was het enorm spannend. De laatste 10 minuten stond het 13-13. HCW scoorde. Maar al gauw kwam de gelijkmaker en volgde het winnende doelpunt. De laatste minuten was er paniek uitgebroken. Helaas was er geen gelijkmaker meer. De eindstand was 14-15.

~HCW Dames 3~
Hastu 2 de tegenstander voor HCW Dames 3 vandaag kwam met een grote bezetting jonge dames opdagen. De eerste helft liep voor ons nog redelijk ruststand was 3-9 in het voordeel van Hastu. De tweede helft liet Hastu zien wat ze konden en liepen uit tot de eindstand van 8-21.

~HCW Dames 2~
Vandaag stond voor de HCW Dames 2 een wedstrijd het programma tegen de nummer 2 van de poule, Stormvogels.
De wedstrijd begon erg stroef en er werd weinig gescoord. De dames van Stormvogels stonden als een huis in de verdediging en daardoor was het moeilijk om erdoor te komen voor HCW. HCW had veel moeite met het fysieke spel van de dames van Stormvogels. Het ging er af en toe hard op.
De 2e helft liepen de dames van Stormvogels uit met het scoren. HCW kwam niet in het spel en dit resulteerde in een eindstand van 2-18 in het nadeel van HCW.

~HCW Dames 1~
“In tempo er overheen knallen” was de opdracht voor HCW Dames 1. Vooral niet meegaan met je tegenstander.
Gewonnen…. Het voelt alsof we met 30-2 hebben verloren! De eerste helft begon redelijk, we stonden namelijk al snel met 5-1 voor. Het tempo zat er goed in maar het werd al snel duidelijk dat het ons niet makkelijk werd gemaakt door de tegenstanders. Zij werden veel feller in de verdediging en aanval. Ze kwam terug en aan het einde van de eerste helft stond het 9-7
We kregen toen ook te horen dat we onze opdracht totaal waren vergeten en dat we niet meer ons eigen spel aan het spelen waren.
Toch de draad weer oppakken en de punten thuishouden. Werd er gezegd. Toen we begonnen met de 2e helft leek het alsof we ineens rugby aan het spelen waren i.p.v. handbal. De 2 minuten vlogen bij de tegenstanders om de oren. Helaas is het niet gelukt om ons eigen spel op te pakken maar we wisten wel de punten thuis te houden met een eindstand van 16-12 gelukkig zonder blessures…

~HCW HEREN 1~
Cabezota was de tegenstander voor de HCW Heren 1 vandaag. Een team waar je elk jaar voor een verrassing staat welke spelers er mee doen. HCW kwam wat traag van start. Tot halverwege de eerste helft liep de thuisploeg tegen een achterstand aan te hikken. Het tempo was te laag en te veel kansen werden gemist. Hoewel de tweede helft weer met een gelijke stand startte was het een kopie van de eerste helft. Ook nu liep HCW weer een kleine achterstand op. En ditmaal werd dit niet meer goed gemaakt. Helaas geen beste wedstrijd thuis die onnodig verloren werd. Eindstand: 17-18

hcwEindstanden:

HCW E1-Jeugd – Grol E1 7-10
HCW D1-Jeugd – Udi’96 D1 16-11
HCW D2-Jeugd – AES D4 11-14
HCW C-Meisjes – Erix DC1 14-15
HCW Dames 3 – Ha-Stu DS2 8-21
HCW Dames 2 – Stormvogels 2-18
HCW Dames 1 – Loo DS2 16-12
HCW Heren 1 – Cabezota 17-18