Uitslagen Paardensport week 46

0
400

4de prijs Lobke en Cowinsky
Afgelopen weekend is Lobke Hoenderboom aan de start verschenen op het indoorconcours te Vragender. Ze behaalde daar  met het paard Cowinsky in de klasse M1 dressuur  een 4de prijs met 187 punten.

Logo_WR_PCEERSTE SELECTIEWEDSTRIJD DRESSUUR VOOR PAARDEN IN VRAGENDER
Tijdens de eerste selectiewedstrijd dressuur op 14 november voor paarden die gereden werd in Vragender bij het Paardensportcentrum deden amazones van de WR&PC goede zaken!! Mirjam ten Dolle won in de klasse B met Feline de 1e prijs met 208 punten. Inez Tolkamp won in de klasse L1 met Ashanti de 1e prijs met 216 punten. Vivian van den Berg won in de klasse L1 met Faya een vijfde prijs met 189 punten. Esther Schaap won in de klasse M2 met Belle een 3e prijs met 179 punten.
EERSTE SELECTIEWEDSTRIJD DRESSUUR VOOR PONY’S IN VRAGENDER
Tijdens de eerste selectiewedstrijd dressuur op 15 november voor pony’s die gereden werd in Vragender bij het Paardensportcentrum behaalden vielen maar liefst 5 ponyleden van de WR&PC in de prijzen. Isabeau te Hofsté won in de klasse B, categorie D, met Fleur een 4e prijs met 191 punten. Marly Aarnink won in de klasse L1, categorie D, met Gold de 1e prijs met 197 punten. Franne Wolterink won in de klasse L2, categorie C, met Skellorn Tomboy een 2e prijs met 181 punten. Melissa Valken won in de klasse M1, categorie E, met Felony een 3e prijs met 193 punten. Lobke Geerdink won in de klasse M2, categorie E, met Siepke’s Princess Hsh de 1e prijs met 191 punten
TOPPRESTATIES WR&PC BIJ SGW REKKEN
In Rekken reden paard- en ponyleden in de prijzen tijdens de samengestelde wedstrijd op 14 november 2015. Bij de pony’s won Lobke Geerdink in de klasse B, categorie D, met Calimero Hsh de 1e prijs. Zij behaalde 205 punten voor dressuur, reed een foutloos springrondje en een foutloze cross. Chelsea Hogeslag won in de klasse B, categorie E, met Presley E the King een 5e prijs. Zij behaalde 206 punten voor dressuur, had 4 strafpunten in het springrondje en ook zij reed een foutloze cross. Bij de paarden won Jennifer Grosman met haar paard in de klasse B de 1e prijs
MAAIKE KLOMPS WINT KOUDBLOEDEN EN FRIEZEN WEDSTRIJD IN HAAKSBERGEN
Ook op 15 november werd in Haaksbergen een Koudbloeden en Friezen dressuur wedstrijd gereden.  Maaike Klomps won daar in de klasse L 2 met haar paard Haaijke van de Bekenpieper een 1e prijs met 189 punten.