Uitslagen badminton week 8

0
379

Op woensdag 22 februari vond de eerste wedstrijd voor ’t Pluumke ’67 1 plaats in het Carlton GT Cup bekertoernooi. Na jaren niet tegen elkaar gespeeld te hebben werd de Achterhoekse derby ’t Pluumke ’67 – Ulftse BC weer gespeeld in de Sport- en Turnhal in Winterswijk. De wedstrijd begon spannend met twee 3-setters in de heren- en damesdubbels. In de herendubbel van Niek Cornelissen en Pieter Schreurs werd de derde set helaas verloren met een score van 20-22 en Judith Prinsen en Irene Prinsen konden in de derde set niet meer mee komen en verloren zo ook hun wedstrijd.
De heren- en damesenkels werden wederom spannende partijen met een verlenging van 21-23 in de eerste set in het voordeel van Ulft in de enkel van Pieter en wederom een 3-setter in de enkel van Vera Prinsen.
In beide enkels wisten de spelers van Ulft opnieuw beide punten te pakken en zo wonnen ze de wedstrijd door een 0-4 voorsprong te hebben.
Een winst zat er voor ’t Pluumke ’67 dus niet meer in, de wil om de mix te winnen was er echter wel. In weer een spannende 3-setter wisten Niek en Vera het punt voor ’t Pluumke ’67 binnen te slepen. Met de uitslag van 1-4 is het voor ’t Pluumke ’67 niet meer mogelijk om de poule door te komen, maar op donderdag 9 maart zal er nog gevochten worden voor een 0-5 winst in Enschede bij D.B.V. DIOK.

Uitgeput !!