Veiling Phldrmauz’ Vlammenfoto’s

0
414

Veiling van Phldrmauz’ Vlammenfoto’s bij Gastgalerij Ankomm’n ten bate Voedselbank

Gastgalerij Ankomm’n organiseert een eerste kunstveiling op zondag 28 juni om 15.00 uur. Alle kunstwerken van Stephan Laarhuis, alias Phldrmauz, die nu in onze galerie geëxposeerd worden gaan onder de hamer. Van de opbrengst gaat 25% naar het goede doel de Voedselbank Winterswijk verbonden aan het Sociaal Steunpunt. Ze doen zoveel goed werk weet Stephan uit eigen ervaring. “Het voelt goed om nu iets terug te kunnen doen en daarom kies ik hen als goed doel.” zegt hij daarover. Geeft u hen ook graag een steuntje in de rug en wilt u wel zo’n unieke, levendige Phldrmauz Vlam of één van zijn andere geëxposeerde werken thuis aan de muur, dan is deze veiling iets voor u.

Het wordt leuk en spannend. Het formaat van de foto’s en het thema vuur/passie past goed in elk interieur en mogelijk ook in uw bedrijf. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt een heerlijke koffie, thee of frisdrankje van het huis, een veilingboekje en een leuke herinnering van Stephan zelf. De 18 expo modellen, inclusief de gekleurde canvassen, waaronder de “Grasfoto”, gaan onder de hamer voor flink gereduceerde ‘bieden vanaf’-prijzen. Er kan geboden worden vanaf €25,- euro voor de kleine formaten en vanaf €300,- voor de grote ingelijste werken. Op het kleinere canvas van de “Roofvogel” mag vanaf €75,- geboden worden. Stephan speelt zelf de veiling meester, dat zit dus wel goed en het wordt vast een mooie middag. Maximaal 20 bieders, dus wees er snel bij en meld je aan via hans@ankommn.nl! Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Biedt ook mee, leuk!

Uiteraard zijn deze en andere werken van Stephan ook in andere afmetingen en andere afwerkingen te koop. Gastgalerij Ankomm’n vindt u aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk. Geopend vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van 09.30 tot ±17.00 uur. Zie ook onze website www.ankommn.nl voor onze agenda en meer informatie.