Vier Pasen in museum Villa Mondriaan

0
145
Villa-Mondriaan foto: Luuk Kramer

Museum Villa Mondriaan, Zonnebrink 4, Winterswijk, 25 maart (koopzondag), 1 en 2 april 2018 (Pasen)

Pasen begint al vroeg dit jaar in museum Villa Mondriaan. Zo wordt tijdens het Open Kinderatelier op de koopzondag op 25 maart al volop geknutseld in paassfeer. Ook is het museum het gehele Paasweekend geopend.

Beschilder je eigen Mondriaanpaasei tijdens koopzondag
Net als altijd opent tijdens de koopzondag op 25 maart het Open Kinderatelier haar deuren. Ditmaal kunnen kinderen tussen 11:00 uur en 13:00 uur hun eigen Mondriaanpaasei beschilderen. Terwijl de kinderen zich vermaken met het knutselen, kunnen de volwassenen (max. 2 volwassenen per kind) voor de gereduceerde toegangsprijs van €7,- het museum in om de nieuwe tentoonstelling Terug naar toen te bekijken. De audiotour en een kop koffie of thee zijn bij de entreeprijs inbegrepen.
Museum Villa Mondriaan het hele paasweekend geopend
Museum Villa Mondriaan is daarnaast zowel op Eerste als Tweede Paasdag geopend voor publiek. Na de Paasbrunch kan dus met de hele familie de nieuwe tentoonstelling ‘Terug naar toen: Mondriaan, Sluijters en Spoor herenigd’ bezocht worden. Kinderen kunnen in dat weekend een speciale Mondriaanpaaskleurplaat maken. Als de kleurplaat af is, staat er een leuke Paasverrassing voor ze klaar.

Activiteit: Vier Pasen bij museum Villa Mondriaan
Datum: 25 maart (koopzondag) en 1 en 2 april 2018 (Pasen)
Adres: Zonnebrink 4 (ingang Ratumsestraat), Winterswijk
Openingstijden: 2 maart 2018 t/m 5 nov 2018 – di t/m zo van 11 tot 17 uur
Informatie: www.villamondriaan.nl of +31 (0) 543 51 54 00