Volksfeest 2015 bij De Kerk

0
2175

Volksfeest bij de Kerk: van Swingende Latin tot Ruige Rock, van Rock ’n Roll tot polonaise!Ook in de kerk is het niet stil tijdens het Volksfeest! Zowel in het café als in de zaal zal genoeg te horen zijn! Op vrijdag gaan we met oude bekenden van start:Bandera Latina: Onder leiding van gitaarvirtuoos Salvatore Giuseppe weet Bandera Latina altijd de juiste snaar te raken. De opzwepende muziek van deze heren is iedere keer weer een feest om te horen en om in de stemming te komen voor de rest van de dag. Die nog lang en gezellig zal zijn!

bandera

Na de Latin gaan we om 19:30 uur in de zaal verder met de Rock& Roll van de Monodrones .Vanaf de eerste dagen met Chuck Berry, door naar de swinging sixties met The Rolling Stones en CCR! Via de jaren ’70 psychedelica van The Doors en Jimi Hendrix gaan ze langs de jaren ’80 met Guns n’ Roses en Motörhead, om uiteindelijk via de grunge van de jaren ’90 uit te komen bij hedendaagse helden als Foo Fighters en Triggerfinger. Om 22:00 uur wordt de eerste dag afgesloten Tribute to the Doors.

tribute2the_doors

Deze vijf muzikanten uit bands zoals De Staat, Donnerwetter, Raw Flowers, Shaking Godspeed en The Backcorner Boogie Band, speelde voor de eerste keer in oerkroeg Schiller. Daar zou het eigenlijk bij blijvenmaar niets was minder waar! Er volgden al snel diverse tributefestivals en mooie zalen. Tribute To The Doors neemt je mee in een, zoals het door een toeschouwer omschreven werd, unieke beleving!! ‘Tribute To The Doors brengt met creativiteit een zeer gewaardeerde tribute’ (3voor12)

Zaterdag starten we dan weer lekker relaxed om 15:30 uur in het café met Bjorn Wouters: Bjorn staat weet met zijn podiumervaring precies wat zijn publiek wil en zal er dan ook voor zorgen dat de laatste nevels van de eerste volksfeestdag snel verdwenen zijn en je klaar bent voor weer een dag muzikaal feest! Vanaf 18:30 uur staat Lou Patty klaar op het podium in de zaal.

Lou-Patty

Deze jongens met muzikale achtergronden als reggae, hiphop en punk besloten hun krachten te bundelen en de band Lou Patty te vormen, waarin ze met hun eigen werk en stijl de podia willen bestormen. Het publiek noemt de stijl van Lou Patty veelal een mix van electrorock, hiphop en metal in de stijl van The Prodigy en Rage against the Machine. Na vele optredens, het uitbrengen van 2 EP’s en een DVD met videoclips klinkt volwassener en er verschijnen goede recensies. Deze maand nog komt de knallende single en videoclip “Keep running” uit! Na Lou Patty de SunShine Boys en als afsluiter Feestband Fantastisch om 22:15 uur:De mensen die er de vorige keer bij waren moeten nu nog bijkomen!

defeestband

 

Met hun motto: “jullie zijn geweldig maar wij zijn fantastisch” maken deze blijhoofden volgens hunzelf de leukste muziek die iedereen kent en iedereen kan meezingen. Nummers van o.a. The Beatles, Rolling Stones, Tony Christie, The Monkees, The Sweet, Peter Maffay, Elvis Presley, Normaal, CCR, Rowwen Heze, VOF de kunst, Drukwerk, Opus, Guus Meeuwis enz. enz. enz.Van Rock ’n Roll tot polonaise, alles komt voorbij in het Engels, Duits, Nederlands en het dialect. De energie en het enthousiasme zal er van af spatten. Nummers die stuk voor stuk garant staan voor feest en hoog meezinggehalte.