Vrijwilligers gezocht !

0
272

Steengroeve Theater zoekt vrijwilligers.

De komende zomer gaat het Steengroeve Theater op 6, 7, 9 en 10 augustus weer voorstellingen organiseren in de groeve. Zoals elk jaar zijn erg veel mensen al weer keihard aan het oefenen. De solisten hebben hun auditie gedaan, de muzikanten hebben hun stukken ontvangen en de dansers repeteren de choreografie; kortom het bruist weer richting die Zauberflöte!

Dit jaar is het 30 jaar geleden dat de Juniorkamer met die Zauberflöte een eerste stap zette naar een traditie die inmiddels niet meer valt weg te denken. Het Steengroeve Theater ontvangt jaarlijks 4 avonden op rij 3000 bezoekers en is daarmee het grootste (open lucht-) theater van Nederland. Het merendeel van de bezoekers komt van buiten de Achterhoek om dit bijzondere spektakel in het unieke decor mee te maken.
Rondom dit evenement zijn tientallen vrijwilligers met tal van functies actief; van steward op de tribunes, tot kaartcontrole, parkeerwacht of horecamedewerker. Kortom er is heel veel te doen. Vincent Witteveen (23 jaar en woont in Oosterbeek) is al jaren vrijwilliger in het theater en roemt de saamhorigheid! “Iedereen heeft zijn eigen bijdrage en wordt gewaardeerd”.
Op zondag 7 april om 19.00 uur start het Zauberflöte project met de kick off in schouwburg de Storm. Hier worden de plannen voor deze zomer toegelicht en maken we kennis met enkele solisten uit de voorstelling. Belangstellenden zijn welkom en de toegang is gratis. De organisatie probeert alle betrokkenen van het evenement te verbinden tot één trotse familie door de gezamenlijke start aanstaande zondag, de begeleiding en verzorging tijdens het evenement en het jaarlijkse slotfeest met de dvd van de voorstelling in de herfst. Aanmelden kan via info@steengroevetheater.nl