Vrijwilligers gezocht

0
175

Een paar uurtjes tijd voor een ander?

VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar vrijwilligers om kwetsbare mensen, jong en oud, te bezoeken. Heeft u een paar uurtjes per week of per veertien dagen over? Gewoon voor gezelschap, aanspraak, een spelletje doen of om samen activiteiten ondernemen.
Op dit moment zijn we op zoek naar vrijwilligers voor volgende personen:
• Een mevrouw op leeftijd om samen een stukje te wandelen in het bos. Het is hierbij gewenst dat de vrijwilliger beschikt over een auto.
• Voor een zieke meneer zoeken we ook een vrijwilliger in het bezit van een auto. Meneer vindt het fijn om autoritjes in de omgeving te maken.
• Gezelschap voor een oude mevrouw, die graag een praatje wil maken en wanneer het kan ook wel iets wil ondernemen.
Het is goed om te weten dat de autokosten vergoed worden. Steeds gaat het om een paar uurtjes per week of per twee weken in de gemeente Winterswijk.
VIT begeleidt u, zorgt voor een goede voorbereiding en onkostenvergoeding. Geïnteresseerd? Bel met VIT (0544) 82 00 00 op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur. U kunt ook even binnenlopen op het spreekuur van mantelzorgconsulent Marjan Roerdinkveldboom, elke vrijdagmorgen bij de Post, Balinkesstraat 4 van 9.00 – 10.30 uur.