‘Vuurwerk’ bij Ankomm’n

0
220
Kwal

‘Vuurwerk’, nieuwe expositie bij gastgalerij Ankomm’n

Van 5 t/m 30 maart is de nieuwe expositie ‘In Vlammen Opgaan’ te zien van Stephan Laarhuis. De getoonde vuurwerken’ zijn uitzonderlijke en verbazingwekkende foto’s van een simpele vlam. In dit ‘vuurwerk’, die de kunstenaar toevallig en uit nieuwsgierigheid op foto heeft weten vast te leggen, kun je waarschijnlijk meer zien en beleven, dan op voorhand te verwachten is. Dus komt dat zien en bewonderen bij Gastgalerij Ankomm’n.

Stephan Laarhuis gebruikt de alias Dr.PhldrmauZ, dat je uitspreekt als dokter vledermaus. Hij is een experimenteel en inspiratief kunstenaar en een geboren Needenaar, het vleermuizendorp. Na veel omzwervingen in zijn jeugd, woont en werkt hij nu al ruim 25 jaar in het schilderachtige Winterswijk.

Besnuffeld

Na een burn-out op zijn 38-ste levensjaar, gooide hij zijn leven radicaal om en stortte zich volledig op de kunst. Van kunst maken wordt hij gelukkig. Hij is vrij van geest, autodidact en vrij van academische grenzen. Zo heeft Stephan zijn geheel frisse en eigen-zinnige stijl weten te ontwikkelen. In de afgelopen 12 jaar heeft hij een groot, divers en bijzonder portfolio gecreëerd, dat nu gefaseerd naar buiten mag. Hij begint met zijn vuurfoto’s, waarvan een interessante selectie te zien zal zijn op deze expositie.

Havik

De ‘vuurwerk’-foto’s zijn geplakt op sterk dibond en geprint op speciaal pearl papier, waardoor de vlammen wat extra dimensie krijgen. Als afwerking is gekozen voor een zwart gelakte baklijst, waardoor de afbeeldingen nog beter tot hun recht komen. Meer informatie en inspiratie kunt u vinden op www.phldrmauz.com.

Tijdens de expositieperiode is Stephan zelf elke zondag aanwezig van 14.00 – 17.00 uur. Ook ligt er een gastenboek, waarin u uw mening, vraag en/of opmerkingen kwijt kunt over de foto’s en de expositie.

Draak

 

Ankomm’n vindt u aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle, best bereikbaar vanaf Rondweg west. Openingstijden zijn vr-za-zo-ma van 09.30 – 17.00 uur.