Wandelen met Archeus

0
81

Wandelen is weer helemaal in. Na de ouderen worden ook steeds meer volwassenen enthousiaste wandelaars.

Wandelen is dan ook bijzonder gezond voor lichaam en geest. Regelmatig wandelen helpt je om fitter en vitaler te worden en te blijven. Ook als je af wilt vallen is wandelen een prima optie waarbij je veel calorieën verbrand.

In de opstart naar een volwaardige wandelafdeling is atletiekvereniging Archeus enkele weken geleden begonnen met wandelingen door het buitengebied van Winterswijk. Inmiddels heeft zich al een vaste groep gevormd die elke zondagmorgen om negen uur start vanaf het Archeus sportcomplex De Hunenbulten. Vanaf mei wordt de dit uitgebreid met wandelingen op de woensdagavond. De te wandelen afstanden zijn in overleg met de groep en liggen nu tussen de 8 en 15 km. Er is een route uitgezet en er loopt een begeleider mee.

Bron: Archeus

Je kunt je vrijblijvend aanmelden via het mailadres info@av-archeus.nl. Je krijgt dan meer informatie over de wandeltochten van Archeus. Maar je kunt ook gewoon komen en een keertje meelopen. We vertrekken iedere zondagmorgen om 9:00 uur en per 1 mei op de woensdagavond om 19:30 uur Beide vertrekken vanaf het clubgebouw van Archeus aan de Vredenseweg 136. Kom dus uit de stoel en loop gewoon een keertje lekker mee.