Waterdiertjes zoeken

0
348
Korenburgerveen Foto: Natuurmonumenten

OERRR waterdiertjes zoeken Korenburgerveen Winterswijk

Ga je mee waterdiertjes zoeken in een poel bij het Korenburgerveen in Winterswijk? Natuurmonumenten organiseert op zondag 27 mei van 14 tot 16 uur OERRR waterdiertjes zoeken. Deelname kost € 4,- per kind voor OERR-leden/ Natuurmonumentenleden en € 7,- per kind voor niet-leden. Let op: tickets zijn alleen vooraf te koop via www.natuurmonumenten.nl of telefonisch bij de ledenservice van Natuurmonumenten, 035 – 655 99 55.

Foto: Natuurmonumenten

Ontdek de onderwaterwereld van het Korenburgerveen.
Gewapend met schepnet, loeppotje en zoekkaarten ga je op zoek naar waterdiertjes. Kikkervisjes, salamanders, libellenlarven, bootsmannetjes en schaatsenrijders; je kunt ze allemaal vinden in de poel van het Korenburgerveen. Samen met boswachter ga je op zoek naar deze beestjes in en bij de prachtige poel. Je ontdekt waar de meeste diertjes zich schuilhouden en wat er allemaal in het water leeft Ook vlak boven het water in de poel zie je van alles vliegen, mooie libellen scheren over het water. Doe je mee? Dan ben jij straks ook een echte waterexpert!

OERRR is overal
Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Kijk snel op https://www.natuurmonumenten.nl/kinderen

Meer activiteiten?
Kijk op www.natuurmonumenten.nl.
Volg ons via twitter @bosw8erJanine of via facebook Achterhoek-Natuurmonumenten