We Love the 90’s

0
262

Nieuwe artiesten We Love the 90’s aangekondigd. Vengaboys in Winterswijk, Divas of Dance in Lichtenvoorde

Losgaan en hakken op de beste hits uit de jaren negentig. Over iets meer dan twee maanden gaat het gebeuren tijdens We Love the 90’s in Winterswijk en Lichtenvoorde. Vorige week maakte de organisatie bekend dat de Vengaboys in Winterswijk spelen en Lichtenvoorde de Divas of Dance mag verwelkomen.

Vengaboys in Winterswijk
De Nederlandse groep Vengaboys maakte eind jaren negentig naam en faam met nummers als: ‘We’re Going to Ibiza!’, ‘Boom, Boom, Boom, Boom!!’ en ‘We Like to Party’. In 2010 kwam het viertal terug met een glorieuze comeback en dat is maar goed ook. Op zaterdag 4 november zijn ze namelijk bij Sportcentrum de Tuunte te gast, waar deze hippe eurodance-groep de Winterswijkers een avond vol jeugdsentiment gaat bezorgen.

Vengaboys

Divas of Dance in Lichtenvoorde
Zet de zangeressen van 2 Unlimited, Tspoon en 2 Brothers on the 4th Floor bij elkaar en de avond wordt onvergetelijk. Deze dames waren dé kracht achter internationale hit-successen als: ‘No Limits’, ‘Dreams’ en ‘Sex On The Beach’. Op zaterdag 18 november debuteren ze in de Achterhoek tijdens We Love the 90’s in de Hamalandhal in Lichtenvoorde.

Divas of Dance

Ook DJ Paul Elstak aanwezig
Naast de Vengaboys in Winterswijk en de Divas of Dance in Lichtenvoorde is ook DJ Paul Elstak van de partij. De geboren Hagenees werd al eerder door de organisatie aangekondigd voor beide edities. Hij bestormde in de jaren negentig hitlijsten met nummers als: ‘Rainbow in the Sky’ en ‘Luv You More’. Elstak staat bekend om zijn typische happy hardcore en brengt vandaag de dag nog steeds nieuwe platen uit, zoals ‘Kind van de Duivel’ en ‘Engeltje’.

Tickets verkrijgbaar
De kaartverkoop voor We Love the 90’s in Winterswijk en Lichtenvoorde is begonnen. Via de website www.welovethenineties.nl kunnen tickets aangeschaft worden. Ook tickets voor de editie van Haaksbergen zijn via de website verkrijgbaar, waar onder andere Mental Theo en de Party Animals aanwezig zijn.