We love the 90’s

0
1005

We love the 90’s dit jaar in Lichtenvoorde en Winterswijk
Na het succes van vorig jaar zal ‘We Love the 90’s’ dit jaar opnieuw plaatsvinden in de Hamalandhal in Lichtenvoorde. Bovendien breidt het evenement zich uit naar Sportcentrum de Tuunte in Winterswijk. Muziek uit de jaren 90 is populairder dan ooit. “Ik organiseer al meerdere jaren evenementen in Vragender en Lichtenvoorde, maar nog nooit was een evenement zo snel uitverkocht als ‘We Love the 90’s’ in Lichtenvoorde”, aldus Roy Wensink, initiator van het evenement.

90“Er is veel interesse voor grote 90’s feesten, ook in Winterswijk”, vult Martijn Koedam aan. Martijn is als dj al jaren een bekend gezicht bij feestend Achterhoek en liep al een tijdje met het idee om een dergelijk evenement ook in Winterswijk te organiseren. “We hebben hierover gesproken en besloten onze krachten te bundelen en samen op te trekken”, zegt Wensink. In Winterswijk wordt bovendien samengewerkt met Gert Bongers, eigenaar van Sportcentrum de Tuunte. Beide avonden zullen bekende acts uit de jaren 90 op het podium staan en DJ’s draaien in een snel tempo alle grote hits uit de tijd van de gulden, cassettebandjes, flippo’s, jabba-dabba-dance-hits en pittige tijden. Met een spectaculaire lichtshow, gave special-effects en gezamenlijk ruimte voor zo’n 4000 bezoekers, is ‘We Love the 90’s’ hard op weg het grootste nineties event van de Achterhoek te worden!

Super Early Bird voor een geeltje!
De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 1 juli stipt om 10.00 uur. Als je er vroeg bij bent kun je een Super Early Bird ticket kopen voor een geeltje (of 25 gulden, 10 knaken, twee-en-een-halve joet, oftewel: €11,34). Er is slechts een beperkt aantal Super Early Bird tickets beschikbaar. Ook de reguliere tickets (20 euro) en de VIP-tickets  (89 euro) gaan deze vrijdag in de verkoop.

Mental Theo
De eerste artiest die bekend is gemaakt is de man achter singles als ‘Wonderful Days’, ‘Stars’ en ‘Your Smile’. Mental Theo is inmiddels de 50 gepasseerd, maar draait nog steeds op vele 90’s feesten in Nederland. Alleen, of met zijn oude maat Charly Lownoise. Mental Theo draait als enige artiest op beide evenementen en is hiermee de resident DJ van We Love the 90’s in 2016. Welke artiesten er nog meer komen wil de organisatie nog niet zeggen; deze namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Theo Pers 2014010We Love the 90’s vindt op 5 november plaats in Winterswijk en op 19 november in Lichtenvoorde.  Voor meer informatie over het evenement en de kaartverkoop kijk je op www.welovethenineties.nl.