Weer een Match

0
672

Weer een Match van de Winterswijkse Uitdaging:
spot-logoSPOT Jongerenwerk Winterswijk is een onderdeel van het sociaal team Winterswijk en ondersteunt Winterswijkse jongeren bij het vormgeven van hun eigen leefomgeving door o.a. straathoekwerk, preventie en (sport)activiteiten. Voor haar kantoorruimte was deze organisatie op zoek naar een viertal (gebruikte) bureaustoelen. Nadat een eigen zoektocht op niets was uitgelopen, besloot men een aanvraag in te dienen bij de Winterswijkse Uitdaging. Met de matchgroep zijn we vervolgens aan de slag gegaan met deze aanvraag, en niet zonder resultaat!

rabo-logoNavraag bij de lokale Rabobank leerde namelijk, dat op het kantoor in Winterswijk nog wel vier gebruikte bureaustoelen staan, die men graag beschikbaar stelt aan SPOT Jongerenwerk. Vrijdag vond overhandigde René ten Dolle van de Rabobank de stoelen aan Nicole Rouwmaat van Spot.
Resultaat:
Blije gezichten bij SPOT Jongerenwerk; de Rabobank, die weer iets heeft kunnen betekenen voor een lokale maatschappelijke organisatie en, niet te vergeten, een voldaan gevoel bij de matchgroep van de Winterswijkse Uitdaging! Zie hier een schoolvoorbeeld van wat de Winterswijkse Uitdaging ook voor jouw vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie kan betekenen!nHeb je behoefte aan materialen, middelen en/of mensen, maar kom je niet verder ? Dien (bij voorkeur via de website) een aanvraag in bij de Winterswijkse Uitdaging, zodat we kunnen kijken of we tot een match kunnen komen met het Winterswijkse bedrijfsleven.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA