Werk- en (mantel)zorgtaken

0
399

Hoe combineer ik de zorg voor mijn naaste met mijn werk????

VIT-hulp bij mantelzorg organiseert op woensdagavond 21 november om 19.30 uur in de Zonnebrinkkerk in Winterswijk, een themabijeenkomst over hoe werk- en (mantel)zorgtaken te combineren. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die hiermee te maken heeft en wordt georganiseerd in samenwerking met Jong en Veer, mantelzorg in bedrijf.
Eén op de zes mensen combineert een betaalde baan met mantelzorgtaken. Wat is nodig om dit goed vol te kunnen houden? Van welke wettelijke of bedrijfsspecifieke regelingen kun je gebruik maken? Welke zaken moet je goed regelen; zowel op het werk als buiten je werk? Marjan Roerdinkveldboom, de mantelzorgconsulent in de gemeente Winterswijk en Gretha van der Veer geven informatie over het thema en zullen voorkomende vragen beantwoorden. Daarnaast geven zij tips als het gaat om de communicatie met je collega’s en leidinggevenden. Ook is er de mogelijkheid om samen met andere werkende mantelzorgers in gesprek te gaan over oplossingsrichtingen op en buiten het werk en kunnen er ervaringen uitgewisseld worden.

Aanmelden en informatie

De bijeenkomst vindt plaats in de Zonnebrinkkerk, Zonnebrink 61 in Winterswijk en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Inlopen kan vanaf 19.15 uur. Aan het bijwonen hiervan zijn geen kosten verbonden en koffie en thee krijgt u aangeboden. Aanmelden hiervoor kan bij VIT tel. (0544) 82 00 00, of info@vithulpbijmantelzorg.nl