Wild en Wijn Avonden

0
204

Sfeervolle Wild en Wijn Avonden bij De Gouden Karper op 29 oktober en 23 november

Maandag 29 oktober en vrijdag 23 november vinden bij Hotel Café Restaurant De Gouden Karper in Hummelo sfeervolle Wild en Wijn Avonden plaats. Vanaf 18:30 uur kunnen liefhebbers genieten van een speciaal 4 gangen diner met wild en bijpassende wijnen in de hoofdrol, voor € 67,50 per persoon. Fans van wild eten weten het: voor (klassieke) wildspecialiteiten ben je bij De Gouden Karper in Hummelo aan een vertrouwd en goed adres. Dit familiebedrijf houdt de traditie van wild eten in de Achterhoek al jaren hoog.

4 gangen menu met aperitief en wijn
Speciaal voor de liefhebbers van wildgerechten èn bijpassende wijnen organiseert De Gouden Karper op maandagavond 29 oktober en vrijdag 23 november een Wild en Wijn Avond. Deze begint om 18.30 uur met een heerlijk aperitief. Vervolgens krijgen de gasten een 4 gangen menu. Daarbij wordt het hoofdgerecht in buffetvorm gepresenteerd. In samenwerking met Wijnhandel Appeldoorn in Velp is een mooie selectie van bijpassende wijnen gemaakt. Voor de prijs van € 67,50 per persoon voor wijn ,spijs en entertainment, zorgt het team van De Gouden Karper voor een onvergetelijke, ’wilde’ maandagavond.

Befaamde hazenpeper
Naast de speciale thema avond, is het dagelijks mogelijk om bij restaurant De Gouden Karper à la carte wild te eten. Sinds 11 oktober staat er onder meer fazant met zuurkool en de befaamde hazenpeper op de kaart. Hazenpeper, geserveerd in een speciaal pannetje en bereid volgens eigen (familie)recept, is een van de meest geliefde gerechten. Elk jaar keert dit op veler verzoek van vaste gasten terug op de kaart. http://www.degoudenkarperhummelo.nl/