Winterswijkse Uitdaging zoekt versterking!

0
111

De Winterswijkse Uitdaging laat zich het best omschrijven als een ‘lokaal bemiddelingsbureau’ dat verbindingen legt tussen mensen; maatschappelijke organisaties en het plaatselijke bedrijfsleven. De Winterswijkse Uitdaging is een stichting die bestaat een bestuur, een adviesgroep en een matchgroep. De dagelijkse gang van zaken worden door een manager uitgevoerd. De Winterswijkse Uitdaging is oa de beheerder van het WUh. Vanuit het WUh worden de werkzaamheden verricht. Naast beheerder van het WUh is de Winterswijkse Uitdaging ook kartrekker van het Vrijwilligerspunt Winterswijk en van een aantal lokale activiteiten denk hierbij oa aan zoals het op te zetten servicebureau.

De vrijwilligers van de Winterswijkse Uitdaging. Foto: Tanja Bouwhuis

De Winterswijkse Uitdaging boekt de laatste jaren al veel succes in het verbeteren van de lokale samenleving, zelfs zo veel dat men nu versterking nodig heeft! Wil je ook een steentje bijdragen aan de samenleving en ben je op zoek naar een boeiende ervaring? De WU is op zoek naar enthousiaste, sympathieke en betrokken vrijwilligers die het leuk vinden om van betekenis te zijn voor een ander, de handen-uit-de-mouwen willen steken en actief in het leven staan.
Ga jij actief op zoek naar vraag en aanbod en verbindt je deze met elkaar als matchondersteuner? Of beschik jij over de kwaliteiten om alle voorkomende officewerkzaamheden in goede banen te leiden en word je onze projectmedewerker?
Of vind je het leuk om processen te ondersteunen en goed af te ronden. Je bent van harte welkom bij de Winterswijkse Uitdaging en of het Vrijwilligerspunt. Binnenkort starten wij meerdere projecten op waarbij procesbegeleiding erg belangrijk is. Denk hierbij ook aan bv de Nationale Ouderendag.
Zie jij jezelf al aan de slag gaan in een van de bovenstaande functies? Mail dan je CV naar info@winterswijkseuitdaging.nl of bel naar 06-53209718. Voor meer informatie over de Winterswijkse Uitdaging zie de website www.winterswijkseuitdaging.nl E-mail info@winterswijkseuitdaging.nl