De Woord “top restaurant”

0
1541

Restaurant De Woord wederom in IENS top beste restaurants van Nederland
Restaurant De Woord in de Winterswijkse buurtschap Corle is opnieuw vermeld in de IENS top van de beste restaurants van Nederland. Met een score van 8,7 van 10 is de conclusie op basis van recensies dat het bij De Woord ‘fantastisch’ is.

Iens
Ieder jaar roept IENS de allerbeste restaurants van het jaar uit: de IENS Toppers. Van alle restaurantlijstjes die het einde van het jaar uitkomen, is de IENS Top de enige die is samengesteld door de gasten van de restaurants. Het is een lijst met de 1.000 meest geliefde eetadressen van Nederland. Van bruin eetcafé tot luxe sterrenzaak en van hippe hotspots tot exotische eettentjes. Samengesteld op basis van bijna een kwart miljoen recensies.

de-woord-waardering-iens-2-1030x282De Woord
Het is niet de eerste keer dat Restaurant De Woord zich mag scharen onder de beste restaurants van Nederland volgens IENS. Deze kwalificatie komt tot stand door de beoordeling die de gasten van De Woord zelf afgeven op de site van IENS, waar alle restaurantrecensies worden gepubliceerd. De recensies die hier vermeld staan over De Woord zijn lovend, in totaal krijgt het eten bij De Woord rapportcijfer 8,7 en service en decor scoren een 8,8. Behalve Restaurant De Woord wordt uit Winterswijk ook de Strandlodge, die al eerder een Michelin-ster won, in deze lijst vermeld.
Trots
Volckmar Kroes, eigenaar van De Woord is trots: ‘Deze IENS-nominatie is gebaseerd op een waardering van onze gasten. Dat maakt het voor ons heel waardevol. En dat is precies waarvoor we het doen. We zijn blij en trots met deze waardering!’ Restaurant De Woord staat bekend om de streek- en seizoensspecialiteiten en heeft een naam hoog te houden als het gaat om wild eten in de Achterhoek. Het wijnadvies van Vinoloog Volckmar Kroes maakt uw culinaire avond compleet. Ook is het mogelijk om bij De Woord kookworkshops te volgen, te vergaderen of zelfs te trouwen aangezien De Woord is aangemerkt als officiele trouwlocatie. Meer informatie op www.dewoord.nl

dewoord_logo-330x151