WUh zijn verhuisd.

0
631

Vanaf deze week werken het vrijwilligerspunt en de Winterswijkse Uitdaging vanaf Torenstraat nr 9. Vanaf nu noemen we het gebouw ook niet meer SNS maar zullen we naar buiten treden onder de naam WUh (Winterswijk(ers) Uw huis). De Winterswijkse Uitdaging is de hoofdgebruiker. Zij heeft zich als doel gesteld zo veel als mogelijk maatschappelijke organisaties bij elkaar te brengen. Door vanuit één punt te opereren zal men van elkaar leren. Ook zal men daar waar mogelijk elkaar ondersteunen. In het pand zullen naast de Winterswijkse Uitdaging en het Vrijwilligerspunt ook andere maatschappelijke organisaties gehuisvest worden. Zo zal het Stekkie vanaf januari 2018 haar activiteiten in WUh gaan houden. Ook de klussendienst van de stichting Aktief zal in de komende maand verhuizen van de Post naar Torenstraat 9.

Het is niet de bedoeling dat alleen stichtingen en verenigingen zich in het pand gaan huisvesten, men wil ook graag burgers met initiatieven de mogelijkheid bieden om vanuit WUh activiteiten te ontplooien. Er is een mooie grote centrale hal. Er zijn meerdere mogelijkheden zoals flexplekken, vergaderplekken maar ook meerdere kantoren die gebruikt kunnen worden.
Stichtingen, verenigingen en burgers die ideeën hebben kunnen zich melden bij de coördinator van de Winterswijkse Uitdaging

Harrie Garritsen, Tel nr 0653 209718
E-mail: info@winterswijkseuitdaging.nl
Vrijwilligerspunt: info@vpwinterswijk.nl
Website: www.vpwinterswijk.nl
Loop gerust binnen als de deuren geopend zijn. We zijn er in ieder geval op maandag en donderdagochtend. En verder op afspraak.