Zomerfeest bij ’t Winkel

0
267
Jeugdslagwerkgroep Excelsior Winterswijk

Excelsior organiseert Zomerfeest bij Recreatiepark Het Winkel

Een mooie natuurlijke openlucht concertlocatie, voldoende horecavoorzieningen voor volwassenen, vermaak voor kinderen en natuurlijk optredens door de jeugdonderdelen van Muziekvereniging Excelsior, dat zijn de ingrediënten van Excelsiors Zomerfeest op zondagmiddag 8 juli a.s.

Het wordt een muziekfeest in zomerse sferen. Alle jeugdonderdelen laten die middag van zich horen en zullen een afwisselend programma ten gehore brengen. Tijdens het concert worden er optredens verzorgd door: de majorettes, jeugdslagwerkgroep, het kabouter- en leerlingenorkest en ook de muzikantjes van “Pretteketet”, die hun eerste jaar muziekles erop hebben zitten. Allemaal hebben ze een vrolijk en zomers programma voorbereid.

“Het jaarlijkse concert voor de zomer is altijd een mooie afsluiting van het muzikale seizoen”, vertelt dirigent van het kabouter- en leerlingenorkest Gerald Roerdinkholder. “Echt een hoogtepunt voor onze jeugdleden, zeker wanneer we het concert op een mooie locatie mogen verzorgen, zoals bij Het Winkel.”

Sfeervolle natuurlijke concertlocatie
Het concert vindt plaats in de openlucht bij Recreatiepark Het Winkel (Zalencentrum Reuselink), waar een lommerrijk grasveld omgetoverd wordt tot een gezellige concertlocatie. “We vinden het erg leuk om de jeugd van Excelsior te mogen ontvangen op onze camping”, aldus eigenaar Bertie Reuselink. “Zo’n zomers concert is leuk voor de achterban van Excelsior, maar natuurlijk ook voor onze campinggasten en dagjesmensen die langs komen fietsen”. Het publiek kan van onder een parasol genieten van een drankje, aantrekkelijke optredens en uiteraard is er voldoende te spelen voor kinderen. Kortom een leuk uitje voor het hele gezin! Bij slecht weer verhuizen we naar binnen. Het jeugdconcert begint om 14.30 uur en de toegang is gratis.