Zuid-Afrikaans kinderkoor

0
148
Kinderkoor Viva

Zuid-Afrikaans kinderkoor in Winterswijk

In het weekend van 14 en 15 december strijkt een kinderkoor uit de armste stadsdelen van Pretoria neer in Winterswijk om een concert te geven. Zij touren door Duitsland en komen speciaal voor WINTERSWIJK ons land binnen. Doel van het koor is om sponsorgelden op te halen om het ontwikkelingswerk van Viva Foundation in de arme wijken te ondersteunen.

De Viva Foundation heeft wereldwijd vele sponsors, waar ook een Winterswijkse kerk bij hoort. Enthousiaste leden van deze kerk waren op bezoek in Zuid Afrika en zagen welk goed werk hier werd gedaan. Bij thuiskomst omarmde de Protestantse Gemeente Winterswijk de Afrikaanse Viva Foundation.

Het koor telt 12 kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar. Zij zingen bekende gospels, Kerstliederen en traditionele Afrikaanse muziek. Het concert is gratis toegankelijk op zondag 15 december om 15:00 uur in de Zonnebrinkkerk aan de Zonnebrink 61 te WINTERSWIJK. Een vrije gift wordt op prijs gesteld. Dit geld gaat volledig naar het goede doel in Zuid Afrika.